O nama

Firma KGH instalacije osnovana je 1996. godine. Sjedište firme se nalazi u mjestu Maoča - 15 km udaljeno od Brčkog. Preduzeće se bavi prodajom i ugradnjom opreme za centralno grijanje, klimatizaciju, vodovod, sanitarije i keramiku. 

Svojim asortimanom opreme i usluga možemo zadovoljiti potrebe porodičnih kuća, vikendica, ugostiteljskih objekata, stambene zgrade, sportske dvorane, proizvodni pogoni, firme, hoteli, javni objekti (škole, vrtići, ambulante, domovi zdravlja). Za detaljnije djelatnosti firme posjetite našu ponudu. 

Bogatom paletom proizvoda poznatih proizvođača kao sto su Buderus, Vaillant, Junkers, Centrometal, Viega, Rotex, i mnogi drugi, pokrivamo sve zahtjeve potrošača u smislu svih vrsta instalacija.Preduzeće raspolaže sa svim potrebnim vozilima za obavljanje svojih djelatnosti. Naša vozila imaju sav potreban alat za sve vrste instalacija koje izvodimo i specijalno su opremljena za tu namjenu. 

Zbog želje za što većom efikasnošću i mogućnošću riješenja svih nastalih problema što prije, posjedujemo i vlastito skladište. Ovlašteni smo serviseri od određenih firmi i dajemo garanciju na svoj rad i proizvode.

Firma ima četrnaest zaposlenih i svi su stručno osposobljeni za obavljanje djelatnosti te se u tom smislu možemo uhvatiti u koštac sa svim izazovima koji nas očekuju svakodnevno u obavljanju svojih obaveza, ali isto tako i sa svim novostima po pitanju novih proizvoda i pračenja novih tehnologija.